A simple menu
but always with love

Schaerbeek, Brussels

Antipasti

  • Antipasto misto della casa 22€

    Entrée mixte maison
    Mixed starter

  • Minestrone di legumi freschi 17€

    Minestrone de légumes frais
    Fresh vegetable minestrone

  • Terrine di capriolo con fegato d’oca e fichi 18€

    Terrine de chevreuil, foie d’oie et figues
    Venison terrine with goose liver and figs

  • Scampi alla crema d’estragon 20€

    Scampis à la crème d’estragon
    Scampi in tarragon cream

  • Salsicce e fagioli al forno 18€

    Basilic et haricots au four
    Baked beans with basil

  • Zuppa di pesce con crostini 18€

    Soupe de poisson avec croûtons
    Fish soup with croutons

Primi Piatti

  • Linguine alle vongole o frutti mare 22€

    Linguine aux palourdes ou aux fruits de mer
    Linguine with clams or seafood

  • Tagliolini al tartufo nero 23€

    Tagliolini à la truffe noire
    Tagliolini with black truffle

  • Ravioli fagiano e morilles 23€

    Raviolis au faisan et morilles
    Pheasant and morel mushroom ravioli

  • Cannelloni di vitello al forno 20€

    Cannellonis de veau au four
    Baked veal cannelloni

  • Troccoli speck, carciofi e zafferano 22€

    Troccoli au speck, artichauts et safran
    Troccoli pasta with speck, artichokes and saffron

  • Pappardelle con polpi in umido 22€

    Pappardelle aux poulpes en sauce
    Pappardelle with stewed octopus

Secondi Piatti

  • Misto di pesce alla griglia 26€

    Mélange de poisson grillé
    Mixed grilled fish

  • Bar ou Daurade 26€

    Bar ou Daurade
    Sea bas or Sea bream

  • Filetto di lotte con crema di porri 25€

    Filet de lotte, crème de poireaux
    Monkfish filet with leek cream

  • Escalope fiorentina con spinaci 22€

    Escalope à la florentine avec épinards
    Florentine-style escalope with spinach

  • Filetto mignon di manzo con peperonata 26€

    Filet mignon de bœuf à la peperonata
    Beef filet mignon with stewed peppers

  • Filetto di fagiano con crema mostarda 25€

    Filet de faisan sauce moutarde
    Pheasant filet with mustard cream

Desserts

  • Coppa gelato 8€

    coupe de glaces
    ice cream cup

  • Coppa Sorbetti 8€

    coupe de sorbets: citron, fruits rouges, mangue
    sorbet cup: lemon, red fruits, mango

  • Tartufo 10€

    glace au chocolat truffé
    truffle ice cream

  • Moilleaux cioccolato 8€

    Moilleaux au chocolat
    Chocolate moilleaux

  • Pannacotta 8€
  • Tiramisù speculoos 8€
  • Torta o dolce del giorno 8€

    tarte ou gateau du jour
    cake of the day

Book your table

Vino della casa

blanc • rosé • rouge

  • le verre 5,00€
  • le pichet d'1/2 litre 14,00€
  • le pichet d'1 litre 25,00€

Red Wines

Veneto

  • RIPASSO • Valpolicella Classico Superiore “Campagnola” 33,00€

    80% Corvina et Corvinone, 20% Rondinella

Toscana

  • CHIANTI CLASSICO • “Verrazzano” 45,00€

    100% Rondinella

  • ROSSO DI MONTEPULCIANO • “Gattavecchi” 30,00€

    Prugnolo Gentile, Canaiolo

  • ROSSO DI MONTEPULCIANO • “Casisano” 39,00€

    100% Sangiovese Grosso

  • NOBILE DI MONTEPULCIANO • “Gattavecchi” 39,00€

    100% Prugnolo Gentile

  • NOBILE DI MONTEPULCIANO RISERVA • “Gattavecchi” 49,00€

    100% Prugnolo Gentile

  • BRUNELLO DI MONTALCINO • “Casisano Colombaio” 85,00€

    100% Sangiovese Grosso

Piemonte

  • BAROLO D0CG 92,00€

    100% Nebbiolo da Barolo

Marche

  • IL BRECCIAROLO • Rosso Piceno Superiore “Velenosi” 30,00€

    Montepulciano, Sangiovese

Abruzzo

  • MONTEPULCIANO • Palio “Citra” 29,00€

    100% Montepulciano d’Abruzzo

Campania

  • AGLIANICO DEL BENEVENTANO • “Tombacco” 29,00€

    100% Aglianico

Sardegna

  • TANCA FARRÀ • “Sella e Mosca” 43,00€

    Cannonau, Cabernet Sauvignon

Puglia

  • SALICE SALENTINO RISERVA • “Leone de Castris” 33,00€

    Negroamaro, Malvasia Nera - bouteille

  • SALICE SALENTINO RISERVA • “Leone de Castris” 15,50€

    Negroamaro, Malvasia Nera - 37,5cl

Sicilia

  • NERO D’AVOLA • “Jonico” 14,50€

    100% Nero d’Avola - 50cl

  • CHIAROMONTE NERO D’AVOLA • “Firriato” 30,00€

    100% Nero d’Avola

  • SANTAGOSTINO • Baglio Soria “Firriato” 45,00€

    Nero d’Avola, Syrah

White Wines

Veneto

  • CHARDONNAY • “Campagnola” 24,00€

    100% Chardonnay

Friuli

  • PINOT BIANCO • “Le Monde” 29,00€

    100% Pinot Bianco

Sardegna

  • VERMENTINO • “Prendas” 29,00€

    100% Vermentino

Campania

  • GRECO DI TUFO • “D’Aione” 30,00€

    100% Greco di Tufo

Sicilia

  • ALTAVILLA BIANCO • Della Corte “Firriato” 32,00€

    100% Grillo

Rosé Wines

Puglia

  • FIVE ROSES • Anniversario “Leone de Castris” 30,00€

    90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera

Sicilia

  • BRANCIFORTI • “Firriato” 25,00€

    Nero d’Avola, Merlot

Aperitivo italiano

  • Aperol Spritz 10,00€
  • Hugo 10,00€
  • Campari Tonic 10,00€
  • Negroni 12,00€
  • Gin Tonic 12,00€

Aperitivi italiani

  • Campari orange 10,00€
  • Crodino 0% 6,00€
  • Martini Bianco / Rosso 7,00€
  • Prosecco 7,00€

Classics

  • Picon 6,00€
  • Pineau des Charantes 6,00€
  • Kir 6,00€
  • Kir Royal 8,00€
  • Gin 8,00€
  • Bacardi 8,00€
  • J&B 8,00€
  • Johnny Walker 9,00€
  • Pisang 5,00€
  • Ricard 6,00€
  • Porto Rouge 5,00€
  • Sherry 6,00€
  • Vodka 8,00€
  • William Lawson 8,00€
  • Tous les alcools + soft +2,00€

Beers

  • Birra italiana 4,50€
  • Stella Artois 3,50€
  • Leffe Blonde 4,50€
  • Duvel 5,50€
  • Chimay Bleue 5,50€
  • Vedett Blanche 5,00€
  • Bière sans alcool 3,50€

Coffees

  • Caffè espresso 3,00€
  • Caffè doppio 3,50€
  • Cappuccino 4,50€
  • Irish coffee 9,50€
  • The teiera 3,50€
  • The mente fraiche 4,50€

Softs

  • Coca-Cola 3,00€
  • Coca-Cola Light 3,00€
  • Fanta 3,00€
  • Tonic 3,00€
  • Ice-Tea 3,00€
  • Juices 3,00€
  • Still or Sparkling water 1/2 L 4,00€
  • Still or Sparkling water 1L 7,00€

useful information

Cuisine

Italian Restaurant

Houres

Monday – Friday:
12:00 – 14:30 & 19:00 – 22:30

Saturday and Sunday: closed

Address

Square Eugène Plasky 95
1030 Schaerbeek, Belgium
Place Meiser, EU Institutions

Services

indoor & terrace service
Wi-Fi access
Kids menu

Means of payment

Cash, Bancontact, Tickets restaurant, Visa, Mastercard, American Express

‘A lira fa ‘o ricco, a crianza fa o’ signore.

money makes you rich but it is education that gives you respect.